LA TRACA MANRESA
LA TRACA MANRESA

QUI SOM?

 

QUI SOM ?

 

LA TRACA la formem un equip jove però degudament qualificat, amb ganes d'atendre't i assessorar-te correctament en tot moment, amb un tracte proper i preperats perquè hi puguis confiar.

 

 

QUE ÉS LA TRACA ?

 

La TRACA és una empresa del sector de FESTES i TEMPS LLIURE, amb més de 25 anys d’experiència en el món de la PIROTÈCNIA i del CARNAVAL, i més de 35 anys en el món del LLIBRE.

 

Al llarg dels anys, també ens hem anat especialitzant en altres temes com: ARTICLES PER FESTES EN GENERAL, MATERIAL ESCOLAR, LLAMINADURES,  ARTÍCLES ALTERNATIUS…

 

 

MISSIÓ I OBJECTIUS

 

Portar la festa a qualsevol tipus de persona i l’alegria a totes les seves celebracions, oferint qualitat al millor preu.

 

 

CLIENTS

 

A LA TRACA estem molt contents i agraïts al nostre ventall de clients, infants, adolescents, adults, pares i mares, avis, avies, col·lectius, empreses, etc.

 

Tots ells amb el mateix desig de passar-ho bé i divertir-se. La nostra tasca i finalitat és satisfer completament les seves expectatives com a client.  

 

 

QUÈ PODEM FER PER TU?

 

Desde LA TRACA podem dedicar-te el temps necessàri, escoltant-te, aconsellant-te, descobrint-te noves possibilitats i ajudant-te a trobar aquí el que estàs buscant

 

  Horari Sant Joan (Juny)

DE DILLUNS  A DIVENDRES

 10.00h a 13.00

 17.00h a 20.30h

 

DISSABTES 

 10.00h a 13.30h

 

LA TRACA MANRESA


Saclosa, 42

PLAÇA CATALUNYA

08240 MANRESA

Tel. i fax 93 872 20 96

latracam@yahoo.es

facebook.com/latracamanresa