LA TRACA MANRESA
LA TRACA MANRESA

BATERIES

BATERIA ÍTACA 16€

 

16 trets de cues vermelles i verdes amb variació de coco vermell i verd, amb abertures blaves i final amb craker flaix.

BATERIA ARGOS 16€

 

16 trets de cues vermelles i verdes amb peònies blanques, verdes i porpres, i final de coco amb crisantems.

BATERIA KRABI 23€

 

Realitza 32 trets de cues vermelles i verdes amb efectes vermell, verd, blau i blanc amb cracker.

BATERIA OYAMA 24

 

25 trets d’esteles vermelles i verdes amb obertura multicolor, acabant amb coco i flashes amb cracker.

BATERIA WASSABI 25

 

Realitza una font de llarga durada de crisantems i al final l'efecte baix, dispara 6 carcasses de 30mm de diferents colors.

BATERIA SYDNEY 30

 

Realitza 16 trets amb estela platejada i final del recorregut amb efectes de color.

BATERIA SYDNEY 35

 

Bateria de 16 tubs que disparen a uns 50 metres cues de confeti, generant un preciós efecte de pluja de papers.

BATERIA NYC 36

 

Realitza 36 trets de llum daurada amb efectes de craker i xiulets. Finalitza amb color vermell i verd.

BATERIA KAMURO 36

 

Bateria de 20 tubs que realitza una sortida amb estela daurada per finalitzar el seu recorregut amb una espectacular palmera de kamuro.

BATERIA TORONTO 36

 

Bateria de 36 tubs que comencen amb sortides que combinen cues daurades i grogues amb xiulets, finalitzant el seu recorregut amb la variació de colors blancs, verds, liles i daurats.

BATERIA QUITO 40

 

36 trets d'esteles vermelles i verdes amb una combinació d'efectes multicolor i final amb kamuro vermell i coco platejat.

BATERIA OPORTO 50

 

Bateria de 24 trets de cues vermelles, verdes i daurades, combinades amb perles multicolor, coco platejat i final d'ona de brocade i centre blau.

BATERIA OPORTO 55

 

Bateria de 19 trets que realitza efectes platejats de pujada en forma d'espiral acompanyats per uns preciosos volcans blaus. Finalitza amb una variació de carcasses de colors.

BATERIA BEIJING 57

 

Bateria de 25 trets amb esteles vermelles i obertures de color vermell, verd, porpa, groc i blau, amb intermitent blanc. Finalitza amb arravatament final.

BATERIA SHANGAI 63

 

Bateria de 25 trets amb estela daurada i obertures de color vermell, verd, lila i blau. Finalitza amb un rampell d'efecte de kamuro.

BATERIA CATANIA 85

 

Bateria de 100 trets combinació d'efectes coco, peònia, corona, cracker,flash i crisantems en colors vermells, grocs amb un intens final.

BATERIA LUCERNE 85

 

Bateria de 100 trets que combinen varis colors amb efectes cracker amb un intens final sonor i de color.

BATERIA USHUAIA 100

 

Bateria de 48 trets, que realitza una combinació d'efecte dàlia, peònia, coco i flaix, en vermell, verd, lila, daurat i blau, acompanyats de cues d'ascenció en colors verd i blau.

BATERIA MADRID 165

 

Bateria de 163 trets repartits en 8 seccions,amb combinació trets de colors, façanes de xiuladors, seccions de trets multicolors amb obertures al cel i llàgrimes de color. Finalitza amb un rampell combinat de cues de color amb obertures, carcasses de pujada de xiulet amb color final i volcans amb descàrregues de tro.

BATERIA MALLORCA 190

 

Bateria de 102 trets, amb sortides verticals i ventalls que combinen espectaculars efectes multicolors amb final ràpid amb deu trets consecutius.

BATERIA BARCELONA 215

 

Combinació de 88 trets de llarga durada. Disposada en 6 seccions amb estrelles de colors amb palmeres de cracker, ventall de volcans de kamuro, estrelles multicolors amb obertures de cracker, efecte W multicolor, deixant de colors amb coconut de puntes de cracker i un espectacular final amb estrelles de cracker i efecte de desmai amb puntes de cracker.

BATERIA VALLPARAÍSO 385

 

Per events que busquen amplitut d'efectes i un final espectacular. Bateria de 158 trets amb 21 efectes diferents, 90" de duració i amb una alçada de fins a 40m.

BATERIA COPACABANA 585

 

Per events frescos i dinàmics on es busqui espectacularitat i intensitat del show. Bateria de 152 trets amb 14 efectes diferents, 90" de duració i amb una alçada de fins a 50m.

  Horari Sant Joan (Juny)

DE DILLUNS  A DIVENDRES

 10.00h a 13.00

 17.00h a 20.30h

 

DISSABTES 

 10.00h a 13.30h

 

LA TRACA MANRESA


Saclosa, 42

PLAÇA CATALUNYA

08240 MANRESA

Tel. i fax 93 872 20 96

latracam@yahoo.es

facebook.com/latracamanresa